STORITVE

Nadstreški

Nadstreški pomenijo v gradbenem smislu enostavno, a odlično rešitev, ko hočemo doseči zaščito pred vremenskimi težavami. Nadstreški so primerni tako za zaščito balkona ali terase kot tudi vašega vozila.

Nadstrešek za teraso
V našem podjetju posebno pozornost posvečamo nastrešku, ki ga postavimo nad balkon ali teraso. Nadstrešek, ki je nepravilno zgrajen, lahko kaj kmalu pokvari elegantnost vašega doma. Zato naši tehniki skupaj z naročnikom skušajo najti optimalno rešitev ter svetujejo pri pravilni izbiri pravega nadstreška, ki bo ustrezal vašemu domu. Nadstrešek mora biti namreč skladen z vašo hišo in jo mora dopolnjevati in krasiti, ne sme pa izstopati. Nadstrešek nad balkonom ali teraso mora namreč povečati udobje zunanjega bivanja. Hkrati pa mora ščititi pred soncem, dežjem in vetrom, da boste lahko svoj dom kar najbolje užili in da boste na balkonu ali terasi uživali tudi ob najbolj žgočem soncu ali v hudem mrazu.

Nadstrešek za avto
Zelo pomembni so nadstreški, ki so namenjeni zaščiti vašega vozila pred vremenskimi dejavniki. Vedno bolj postaja jasno, da se dandanes vreme spreminja hitreje kot nekoč in tudi vremenski dejavniki so postali ostrejši. Zato je zelo pomembno, da svoje vozilo pred njimi zaščitimo. Skrb vzbujajoče so vse pogostejše poletne nevihte s točo, ki nam poškodujejo avtomobile, za katere smo »zapravili« veliko denarja, da smo jih prepustili toči, da nam jih poškoduje in s tem povzroči dodatne nepotrebne stroške. Nadstrešek je za tak problem idealna rešitev, saj marsikje ni prostora, da bi lahko postavili garažo, ki nam poleg tega zavzame še veliko prostora in ni funkcionalna. Dodatna slaba stran garaže predstavlja dejstvo, da nam garaža zastira pogled in nas zaradi tega spravlja v slabo voljo. Pomembno dejstvo, ki ga ne smemo zanemariti, je cena gradnje garaže, ki predstavlja pomemben finančni zalogaj.

Leseni nadstrešek
Prav zato ponujamo v našem podjetju izredno praktično tehnično rešitev vseh naših težav, ki je dosegljiva za vsak žep. Nadstrešek namreč lahko postavimo kjerkoli, kot del že obstoječega objekta ali kot novi samostojni element bivanjskega okolja. Nadstrešek lahko dodamo na že obstoječi objekt, ki ga tako dopolnimo in s tem ne kvarimo videza okolice, temveč jo stilsko dopolnimo. To je idealna rešitev tudi za tiste, ki imajo malo prostora okoli hiše, saj ne zavzamejo okoliškega prostora.

 


Nadstreški za zaščito
Lahko pa postavimo nadstrešek kot samostojno enoto, saj si želimo, da ne bi poškodovali ali spreminjali že obstoječega objekta. To velja predvsem za spomeniško zaščitene objekte ali objekte pomembne zgodovinsko-kulturne vrednosti. Zato smo v našem podjetju še posebno pozorni, da se pri teh objektih nadstreški zlijejo z okolico in jo dopolnijo, ne pa da iz nje izstopajo in ji s tem zmanjšajo vrednost.

 

 

Avtomobilski nadstreški
Pri nadstreških, ki jih uporabljamo kot zaščito vozil, smo posebej pozorni na kakovost gradnje in trdnost nadstreška. Nadstrešek namreč mora popolnoma zaščititi vozilo in ne sme dopustiti, da bi ga sneg in led poškodovala ter da bi sonce uničilo barvo vozila.

 

 

 

Unikatni nadstreški
Pri gradnji nadstreškov nam pomagajo dolgoletne izkušnje, ki smo jih skozi leta pridobili, zato smo razvili lastno unikatno tehniko postavitve nadstreška. Nadstreški vsebujejo okrasne opore (roke) stebrov, zato so unikatni in izvirni. Zavedamo se namreč, da je vsak objekt in vsaka okolica nekaj posebnega, zato naši izkušeni svetovalci skupaj z naročnikom skušajo najti optimalno rešitev. Ni vsak nadstrešek primeren za vsak objekt. Poleg tega mora biti nadstrešek tudi ustrezno vključen v okolje, zato pri projektiranju nadstreška naročniku pomagamo, da izbere prave detajle nadstreška, ki tako postane ne samo uporaben, ampak izraža tudi prefinjen okus naročnika.


KONTAKT:

ROBERT MEHLE S.P. PONOVIČE 3A, 1282 SAVA

GSM: 041 254 517, TELEFON: 01 898 47 98, FAKS: 01 899 56 06